Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ανοδική πορεία το 2018 για την Dentsu Aegis Network

Ανάπτυξη 4,3% κατέγραψε το 2018 η Dentsu Aegis Network, που αφορά τη δραστηριότητα του ιαπωνικού ομίλου επικοινωνίας Dentsu στις διεθνείς αγορές.

Μάλιστα, στην περιφέρεια ΕΜΕΑ η Dentsu Aegis Network κατόρθωσε οργανική ανάπτυξη της τάξεως του 7,4% το 2018 με τον σχετικό ρυθμό ανόδου να αγγίζει το 1% στο τελευταίο τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς. Ισχυρές επιδόσεις καταγράφηκαν στην Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία, τις σκανδιναβικές χώρες και τη Γερμανία, ενώ στη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία υπήρξαν απώλειες, που ο διεθνής όμιλος καλείται να ανακαλύψει τρόπους για να αντιμετωπίσει.

Συνολικά o όμιλος Dentsu έκλεισε το 2018 με άνοδο 7,2% σε ετήσια έσοδα, τα οποία ανήλθαν σε 7,15 δισ. λίρες. Τα λειτουργικά του κέρδη όμως μειώθηκαν κατά 18,7% και άγγιξαν τα 784 εκατ. λίρες. Επίσης, οι επιδόσεις του όσον αφορά τα καθαρά new business, κυμάνθηκαν «κάτω από τον μέσο όρο», στο 1,6 δισ. δολάρια. Για το 2019 η διοίκηση της Dentsu προβλέπει άνοδο εσόδων της τάξης του 7,8% για τoν όμιλο και 3,9% για την Dentsu Aegis Network.

Σημειώνεται πως επικεφαλής της Dentsu Aegis είναι πλέον ο executive chairman & acting chief executive Tim Andree, μετά την αποχώρηση του Jerry Buhlmann, στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου