Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

H A3® με τη LAZEL για τα Choco Bits της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη

Η A3® σχεδίασε τη στρατηγική και το δημιουργικό της καμπάνιας και η LAZEL LTD που έχει και τον λογαριασμό ανέλαβε την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ για τα Choco Bits, το νέο καινοτόμο προϊόν σοκολάτας που παρουσίασε στην αγορά η γνωστή Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη.

Τα Choco Bits είναι μπουκιές σοκολάτας με ολόκληρους ξηρούς καρπούς, πραγματικά φρούτα ή διπλή σοκολάτα και κυκλοφορούν σε 10 διαφορετικές γεύσεις και με stevia. Αποτελούν ένα απολαυστικό γλύκισμα σοκολάτας που μπορεί να συνοδεύσει καθημερινές αλλά και ξεχωριστές στιγμές, ενώ χάρη στο σχήμα και το μέγεθός τους, είναι ιδανικά για κέρασμα… πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους γύρω μας. Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης για την καμπάνια που βρίσκεται ήδη στον αέρα με τηλεοπτικό spot.

H πρωταγωνίστρια, μια σύγχρονη αρχιτέκτων, κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα σχέδιά της και βάζει στο στόμα της ένα choco bit σοκολάτα γάλακτος με βύσσινο. Την ίδια στιγμή μια έκρηξη σοκολάτας συμβαίνει γύρω της με αποτέλεσμα, λίγα δευτερόλεπτα μετά, αυτό να είναι εμφανές αφού και η ίδια έχει λερωθεί με σοκολάτα. Σαστισμένη αλλά κυριευμένη από ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα ευχαρίστησης, δεν μπορεί παρά να προσφέρει choco bits και στον συνάδελφό της που αναρωτιέται τι της έχει συμβεί. Το slogan της καμπάνιας είναι το «Chocαριστικό!» κλείνοντας το μάτι στον θεατή και προκαλώντας τον να τα δοκιμάσει.

Τα Choco Bits Hatziyiannakis βρίσκονται ήδη στο τμήμα των premium γλυκισμάτων των περισσότερων super markets ενώ η καμπάνια τρέχει παράλληλα και μέσα από στοχευμένες προωθητικές ενέργειες σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου