Connect with us

Hi, what are you looking for?

Εφημερίδες

Τα Νέα – Γιώργος Παπαχρήστος: «Οι κύριοι Λούλης και Μαύρος έχουν κάνει πολύ σοβαρή δουλειά μαζί του»

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατ’ εμέ πολύ καλός. Απάντησε σε σκληρές ερωτήσεις με σχετική άνεση».

Αιχμηρός για τα όσα είπε στην συνέντευξή του στο Mega ο Αλέξης Τσίπρας είναι σήμερα στην στήλη του «Στίγμα» στα ΝΕΑ ο δημοσιογράφος – αρθρογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κατ’ εμέ πολύ καλός. Απάντησε σε σκληρές ερωτήσεις με σχετική άνεση, και ήταν ελάχιστα τα σημεία της συνέντευξης τα οποία τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να αφήσει κάποια κενά», ανέφερε ο κ. Παπαχρήστος και πρόσθεσε: «Κυρίως όμως ήταν το ύφος του. Αυτό το μειλίχιο, σοβαρό, ήπιο ύφος, το οποίο για όσους τον γνωρίζουν από τον… πρότερο, δημόσιο βίο του, ε, ναι, δεν έχει καμία σχέση, καμία όμως μα την πραγματικότητα! Όχι μόνο γιατί αποκήρυξε τον ρεβανσισμό με μεγάλη ευκολία, αλλά και γιατί όπως φαίνεται οι κ. Λούλης και Μαύρος έχουν κάνει πολύ σοβαρή δουλειά μαζί του, στο πεδίο της μετάλλαξής του σε μετριοπαθή κεντροαριστερό, προκειμένου να προσεγγίσει τον κεντρώο ψηφοφόρο, ο οποίος τον έβλεπε και έπαιρνε δρόμο».

«Υπό την έννοια αυτή, θα δώσω άριστα στους «δασκάλους», τον επικοινωνιολόγο κύριο Λούλη και τον δημοσκόπο κύριο Μαύρο, για το αποτέλεσμα της δουλειάς τους, αλλά να με συγχωρήσουν δεν θα πάρω…», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου