Ανανέωση συνεργασίας Hell Energy – Action Global

Την Action Global Communications στην Ελλάδα επέλεξε για ακόμα μία χρονιά η Ουγγρικής προέλευσης εταιρεία ενεργειακών ποτών HELL ENERGY για την επικοινωνία της στην Ελλάδα. Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών το 2018, αλλά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έλαβε η εταιρεία, τόσο σε δημοσιότητα, όσο και στην υλοποίηση στοχευμένων ενεργειών Δημοσίων Σχέσεων, αποτέλεσαν τους καταλυτικούς παράγοντες για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

Το νέο επικοινωνιακό πλάνο θα επικεντρωθεί στην συνολική προβολή της εταιρεία, δίνοντας έμφαση στην προώθηση των ήδη υπαρχόντων προϊόντων της HELL ENERGY, αλλά και στο λανσάρισμα νέων. Παράλληλα, θα αναδειχθούν οι πρακτικές ΕΚΕ που εφαρμόζει η εταιρεία – με έμφαση στις προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής και εμφιάλωσης που χρησιμοποιεί σε παγκόσμιο επίπεδο – με στόχο την αύξηση του awareness σε ευρύ κοινό και stakeholders.

Η HELL ENERGY ιδρύθηκε το 2006 στην Ουγγαρία και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε σε έναν σημαντικό παίκτη στην αγορά των ενεργειακών ποτών, με τα προϊόντα της εταιρείας να είναι πλέον διαθέσιμα σε περίπου 50 χώρες. Η ασύγκριτη στρατηγική τοποθέτηση της HELL σε παγκόσμιο επίπεδο οδήγησε στην ταχεία επέκταση της εταιρείας σε χώρες όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ το 2014 η HELL ENERGY έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, όπου πλέον κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με την HELL ENERGY, ανανέωση που έρχεται να επιβεβαιώσει την μεθοδική και ποιοτική δουλειά μας. Συνδυάζοντας στοχευμένες επικοινωνιακές πρακτικές και μια εξειδικευμένη στις ανάγκες του brand προσέγγιση, η έμπειρη ομάδα της Action στην Ελλάδα θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο brand, οι οποίες θα το αναδείξουν ακόμη περισσότερο στην ελληνική αγορά».