Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Νέα καμπάνια της MSCOMM για τον Μουσικός 98,6

Η MSCOMM ανέπτυξε το επικοινωνιακό concept  της νέας καμπάνιας του ραδιοφωνικού σταθμού Μουσικός 98,6 με αφετηρία την ερώτηση: «Τι είναι μουσικός;» Η απάντηση δόθηκε μέσα από τις σκέψεις και τον λόγο έξι γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών. Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη,  ο Πάνος Μουζουράκης ο Γιάννης Κότσιρας  και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έγιναν οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας του Μουσικού 98,6, άνοιξαν την καρδιά τους και μοιράστηκαν μαζί μας την άποψή τους για το «Τι είναι μουσικός;».

Οι έξι καλλιτέχνες, έχοντας ως φόντο το σύγχρονο urban περιβάλλον της πόλης και μέσα στην ονειρική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο μωβ χρωματικός κώδικας του Μουσικός 98,6 αποκάλυψαν το συναίσθημα και την προσωπική τους αλήθεια, εκφράζοντας, παράλληλα, τον μουσικό πλούτο και τη φιλοσοφία του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού.

Η νέα καμπάνια της MSCOMM για τον Μουσικός 98,6 είναι ήδη on air  με υπαίθρια διαφήμιση ενώ σταδιακά θα αναπτυχθεί σε όλα τα off line και on line κανάλια: με τηλεοπτικά spot όλων των καλλιτεχνών, καταχωρίσεις, web banners, social media, κ.λπ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου