Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ανάθεση σε MSCOMM και Value Dot

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και στην Ελλάδα ανακοίνωσε τους αναδόχους με τους οποίους θα προχωρήσει στη σύναψη συμβάσεων για την παροχή υπηρεσιών παραγωγής γραπτού και οπτικοακουστικού περιεχομένου προς δημοσίευση σε ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, εξειδικευμένα περιοδικά, ιστότοπους και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 

Το υλικό θα σχετίζεται με τις δραστηριότητες της Ε.Ε. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.640.000 ευρώ και υποδιαιρείται σε επιμέρους τμήματα. Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο ανέθεσε την παραγωγή ηχητικού και οπτικού περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα στις Zedem Media Ltd (160.000 ευρώ), MSCOMM SA (160.000 ευρώ), Indigo View Productions (160.000 ευρώ) και τον σχεδιασμό και την παραγωγή περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα για έντυπα και επιγραμμικά μέσα ενημέρωσης στις MSCOMM SA (80.000 ευρώ) και Marketway (80.000 ευρώ). Επίσης, ανέθεσε τη διανομή περιεχομένου μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, έντυπων μέσων και διαδικτυακών πλατφορμών στις περιοχές που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στις Marketway (400.000 ευρώ) και MSCOMM SA (400.000 ευρώ).

 

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ανέθεσε την παραγωγή ηχητικού και οπτικού περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα στις Value Dot Com One Single Person Ltd (200.000 ευρώ) και MSCOMM SA (200.000 ευρώ). Τον σχεδιασμό και παραγωγή περιεχομένου στην ελληνική γλώσσα για έντυπα και επιγραμμικά μέσα ενημέρωσης θα αναλάβουν η MSCOMM SA (200.000 ευρώ) και Value Dot Com One Single Person Ltd (200.000 ευρώ). Τέλος, η MSCOMM SA θα αναλάβει τη διανομή περιεχομένου μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, έντυπων μέσων και διαδικτυακών πλατφορμών στην Ελλάδα συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

 

Πηγή: advertising.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00