Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

FuzeTea: Νέα καμπάνια “Refuse to Choose”

Τι μπορεί να συγκριθεί με τον επιτυχημένο συνδυασμό όσων φαντάζουν αταίριαστα μεταξύ τους; Γιατί να επιλέξεις ενώ μπορείς να συνδυάσεις; To FuzeTea σε προσκαλεί να γίνεις ο creator της καθημερινότητάς σου και να ανακαλύψεις το δικό σου fusion μέσα από τη νέα του καμπάνια, REFUZE TO CHOOSE!

Το αγαπημένο παγωμένο τσάι βασίζεται σε ανατρεπτικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς, από 100% βιώσιμες καλλιέργειες τσαγιού, μαζί με φρούτα και βότανα. Σκοπός του να μας προσφέρει μια συναρπαστική γευστική εμπειρία ενώ, μέσα από τη νέα καμπάνια, μας καλεί να ξεδιπλώσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν αταίριαστα μεταξύ τους!

Το φετινό καλοκαίρι, το FuzeTea, γίνεται πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που επιθυμούμε να γίνουμε fuzers της καθημερινότητάς μας, να ξεφύγουμε από κανόνες και στερεότυπα και καλωσορίζει δύο νέες, συναρπαστικές γεύσεις με ανατρεπτικά fusions, που έρχονται να προσφέρουν την αναζωογονητική τους δροσιά στις ημέρες μας. Ένας εκλεκτός συνδυασμός φρούτων, εκχυλίσματος τσαγιού και βοτάνων, σε μια απροσδόκητα γευστική εμπειρία!

Ανακάλυψε το FuzeTea Rooibos και ταξίδεψε με το εκχύλισμα κόκκινου τσαγιού από την Νότια Αφρική, τα blueberries και το μέλι! Ξεκλείδωσε έναν νέο κόσμο γεύσεων και αισθήσεων δοκιμάζοντας το FuzeTea Acai, με πράσινο τσάι, ρόδι και acai berry. Απόλαυσε το αγαπημένο σου παγωμένο τσάι, από τις πρωινές σου μετακινήσεις και το διάλειμμα στο γραφείο, μέχρι την επιστροφή σου στο σπίτι για χαλάρωση και δημιούργησε τους δικούς σου αναπάντεχους συνδυασμούς, κάνοντας fuze τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σου.

Οι δύο νέες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά και να δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά μας ενώ τρεις ανατρεπτικές προσωπικότητες, παίρνουν τα ηνία και μας αφηγούνται το δικό τους, μοναδικό fusion! Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αννούσα Μελά είναι άτομα που καταφέρνουν να υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους διαφορετικούς και αναπάντεχους ρόλους. Γίνονται δημιουργοί των δικών τους ιδιαίτερων συνδυασμών και ενσαρκώνουν την φιλοσοφία του fusion!

Το FuzeTea είναι η απόδειξη πως τα πιο ιδιαίτερα πράγματα μπορούν να συμβούν όταν επιλέγεις να συνδυάσεις και μας παρακινεί όλους να αγκαλιάσουμε τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα μας, δημιουργώντας έτσι το δικό μας μοναδικό συνδυασμό!

advertising

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00