Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Politis Group: Διεθνές συνέδριο OOH στο Ντουμπάι

Στο Ντουμπάι, ανάμεσα σε 400 εκπροσώπους εταιρειών και μεγάλων παικτών της παγκόσμιας βιομηχανίας Οut Of Home (ΟΟΗ) βρέθηκε ο Χάρης Πολίτης, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του Politis Group, και τα στελέχη του ομίλου, Μάριος Γρυπιώτης, Εμπορικός Διευθυντής OOH, Μάριος Γεωργακόπουλος, New Business Director, και Χρύσα Πολίτου, Research & Insights, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της ΟΟΗ, που διοργάνωσε η FEPE International 1-3 Μαΐου 2019.

Η FEPE Ιinternational είναι ο μοναδικός παγκόσμιος Σύνδεσμος Οut Of Home που εργάζεται για την προώθηση και την ανάπτυξη της βιομηχανίας του ΟΟΗ. Στις τρεις μέρες του συνεδρίου, 25 διεθνούς φήμης ομιλητές σκιαγράφησαν λαμπρό το μέλλον του OOH, τεκμηριώνοντας τις ανώτερες δυνατότητές του.

Όπως υπογράμμισαν οι ομιλητές, νέα εργαλεία και τεχνολογίες διευκολύνουν και σχεδόν επιβάλλουν τη συνέργεια μεταξύ ψηφιακών και ΟΟΗ καμπανιών, ενώ εκτιμάται τριπλασιασμός της παγκόσμιας διαφημιστικής δαπάνης ΟΟΗ με τη συνδρομή του δημοφιλούς programmatic. To Out Of Home αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά, καθώς αναμένεται να καταστεί το δεύτερο μέσο σε μερίδιο διαφημιστικής δαπάνης, στα επόμενα χρόνια. Στην κατεύθυνση αυτή, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Politis Group πρωτοπορεί στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα άρτιο περιβάλλον για την υλοποίηση OOH καμπανιών.

Με συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία, βοηθά το διαφημιζόμενο προϊόν ή υπηρεσία να μεγιστοποιήσει τη διαφημιστική του επένδυση, να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα και να ενισχύσει περαιτέρω την εικόνα του brand του».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00