Η Starlink Ελλάδας μεταξύ των βραβευμένων εταιρειών της P&G παγκοσμίως

Κατά τη διάρκεια του διετούς External Business PartnerSummit που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2019, η Procter & Gamble Company (NYSE:PG) βράβευσε τους πιο επιτυχημένους εξωτερικούς συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην εξέλιξη του διεθνούς δικτύου προμηθειών της. Μεταξύ των προμηθευτών που βράβευσε η P&G, ήταν και η Starlink Ελλάδας, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία από τον χώρο των media agencies που βραβεύτηκε.

Το δίκτυο προμηθευτών της P&G περιλαμβάνει περισσότερες από 50.000 εταιρείες από όλο τον κόσμο και από μια ευρεία γκάμα κλάδων και υπηρεσιών – από δημιουργικά agenciesμέχρι συνεργάτες τεχνολογίας και προμηθευτές υλικών. Για τη συνεισφορά τους εντός του 2018, η P&G βράβευσε τους 10 “Partners of the Year” καθώς και 6 ακόμα εταιρείες που συνεισέφεραν σημαντικά στην εξέλιξη του παγκόσμιου δικτύου προμηθευτών της ή αποτελούν ανερχόμενους εταιρικούς συνεργάτες. Επίσης, απένειμε το “SupplierExcellence Award” σε 30 ακόμα εταιρείες για την επιχειρηματική συνεισφορά τους, μεταξύ των οποίων και η Starlink Ελλάδας.

Η κ. Μαριάννα Κορδοπάτη, Associate Marketing Director SEEτης Procter & Gamble, δήλωσε για τις βραβεύσεις των κορυφαίων προμηθευτών της P&G και της Starlink Ελλάδας: Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με την μοναδική αυτή διάκριση που έλαβε η Starlink Hellas από την παγκόσμια ομάδα της P&G. Αντικατοπτρίζει την στρατηγική συνεργασία που έχουμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια και τα πολύ δυνατά αποτελέσματα που έχουν φέρει στον τομέα των Media για τα brands μας. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες