Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Η Starlink Ελλάδας μεταξύ των βραβευμένων εταιρειών της P&G παγκοσμίως

Κατά τη διάρκεια του διετούς External Business PartnerSummit που διεξήχθη τον Φεβρουάριο του 2019, η Procter & Gamble Company (NYSE:PG) βράβευσε τους πιο επιτυχημένους εξωτερικούς συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή τους στην εξέλιξη του διεθνούς δικτύου προμηθειών της. Μεταξύ των προμηθευτών που βράβευσε η P&G, ήταν και η Starlink Ελλάδας, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία από τον χώρο των media agencies που βραβεύτηκε.

Το δίκτυο προμηθευτών της P&G περιλαμβάνει περισσότερες από 50.000 εταιρείες από όλο τον κόσμο και από μια ευρεία γκάμα κλάδων και υπηρεσιών – από δημιουργικά agenciesμέχρι συνεργάτες τεχνολογίας και προμηθευτές υλικών. Για τη συνεισφορά τους εντός του 2018, η P&G βράβευσε τους 10 “Partners of the Year” καθώς και 6 ακόμα εταιρείες που συνεισέφεραν σημαντικά στην εξέλιξη του παγκόσμιου δικτύου προμηθευτών της ή αποτελούν ανερχόμενους εταιρικούς συνεργάτες. Επίσης, απένειμε το “SupplierExcellence Award” σε 30 ακόμα εταιρείες για την επιχειρηματική συνεισφορά τους, μεταξύ των οποίων και η Starlink Ελλάδας.

Η κ. Μαριάννα Κορδοπάτη, Associate Marketing Director SEEτης Procter & Gamble, δήλωσε για τις βραβεύσεις των κορυφαίων προμηθευτών της P&G και της Starlink Ελλάδας: Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με την μοναδική αυτή διάκριση που έλαβε η Starlink Hellas από την παγκόσμια ομάδα της P&G. Αντικατοπτρίζει την στρατηγική συνεργασία που έχουμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια και τα πολύ δυνατά αποτελέσματα που έχουν φέρει στον τομέα των Media για τα brands μας. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου