«50 Χρόνια Πλαίσιο» με την υπογραφή της Tribe

«Στον αέρα» βρίσκεται η εταιρική καμπάνια του Πλαισίου, με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα δυναμικής παρουσίας και συνεχούς εξέλιξης του ιστορικού αυτού brand στην ελληνική αγορά.

Η καμπάνια αναπτύσσεται με την υπογραφή της Tribe, τηλεοπτικά με testimonials πελατών του Πλαισίου, διαφορετικών ηλικιών και από διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι μιλούν για τη σχέση τους με την τεχνολογία και το Πλαίσιο και για τις αλλαγές που αυτή η σχέση έχει φέρει και συνεχίζει να φέρνει σε όσα κάνουν.

Με το βλέμμα στο μέλλον και στα επόμενα 50 χρόνια, η εικαστική γλώσσα της καμπάνιας βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνική του 3D projection mapping, το οποίο εφαρμόστηκε στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και κινηματογραφήθηκε real time. Το εικαστικό αποτέλεσμα που παρήχθη, ακολουθεί και σχολιάζει τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών-πελατών με προβολές graphic animations, αλλά και κινηματογραφημένων πλάνων πάνω στα πρόσωπά τους.

Η καμπάνια της Tribe, με έντονη παρουσία στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο, στον Τύπο και στα καταστήματα, αποτυπώνει τη συνεχή εξέλιξη του Πλαισίου αλλά και την αποστολή του, στο κεντρικό μήνυμα «50 χρόνια δημιουργούμε ένα νέο Πλαίσιο».

Τη δημιουργική ιδέα, την ανάπτυξη και την υλοποίησή της σε όλα τα μέσα υπογράφει η Tribe, την ευθύνη της παραγωγής είχε η εταιρεία Arcadia, σε συνεργασία με το Abnormal Studio, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Δεληνικόλας.