Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Πώς ο 19χρονος Ρομέο έγινε το πλουσιότερο παιδί των Μπέκαμ

Το πιο πλούσιο παιδί της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν είναι ο πρωτότοκος γιος τους Μπρούκλιν, αλλά ο 19χρονος Ρομέο.

Ο Ρόμεο ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων. Πέρα από το ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο Ρομέο εκμεταλλεύεται το ισχυρό επώνυμό του κλείνοντας εμπορικές συμφωνίες, όπως με την Puma, η οποία θα του αποφέρει 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Yves Saint Laurent έχει δείξει ενδιαφέρον να συνεργαστεί ξανά με τον Ρομέο.

Ο δεύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ των ΗΠΑ όπου παίζει ποδόσφαιρο και της Αγγλίας όπου έχει την έδρα της η οικογένειά του. Ο αδερφός του Μπρούκλιν ζει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες με την αρραβωνιαστικιά του, το μοντέλο Νίκολα Πελτζ και νωρίτερα αυτό το μήνα ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής. Όσο για τα άλλα αδέρφια του, τον 16χρονο Κρουζ και την 10χρονη Χάρπερ, πηγαίνουν ακόμη σχολείο.

Ο Ρομέο υπέγραψε με την Fort Lauderdale CF, την εφεδρική ομάδα του συλλόγου Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον Σεπτέμβριο και έχει παίξει σε αρκετούς αγώνες. Έγινε γνωστός στη βιομηχανία της μόδας και το 2011 είχε αναδειχθεί ο 26ος πιο καλοντυμένος άνδρας της Βρετανίας – σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Δύο χρόνια αργότερα υπέγραψε την πρώτη του μεγάλη συμφωνία με την Burberry και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από καμπάνιες του βρετανικού οίκου. Έχει συνεργαστεί επίσης με την Canada Goose και τον Ιανουάριο μπήκε στο εξώφυλλο της L’ Uomo Vogue.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου