Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

«Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια», απαντάει ο Γιώργος Λέφας στις δηλώσεις Φιλιππίδη

Μετά την απάντηση που έδωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του, ο Γιώργος Λέφας τοποθετείται ξανά σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του ηθοποιού.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Love It» ο Γιώργος Λέφας, όφειλε στις γυναίκες, που κακοποιήθηκαν, να πει όσα γνώριζε για την υπόθεση του Φιλιππίδη.

«Τους ρωτάω, και τον κ. Δημητρακόπουλο και τον Φιλιππίδη, πώς ένας άνθρωπος που επέλεξε κάποια στιγμή στην ακμή της καριέρας του να φύγει από αυτό το χώρο και να συνταξιοδοτηθεί, πώς λοιπόν ζητάει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα μέσω της συνέντευξης για τον Φιλιππίδη. Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα καμία σχέση μαζί του», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε το λόγο που τον οδήγησε να μιλήσει σχετικά με αυτό το θέμα. «Όφειλα να το κάνω γι’ αυτά τα κορίτσια, για τα οποία τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση για την ανδρεία τους και το σθένος τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια δεν είναι σαν και εμένα, είναι εργαζόμενες, εγώ είμαι ήσυχος στο σπιτάκι μου, μαγειρεύω, κοιτάω τα παιδιά μου και όλα αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέατρο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου