Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αφιέρωμα στην Φώφη Γεννηματά στο 30ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου!»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Φώφη Γεννηματά κυριαρχεί στον 30ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου!». Στο ίδιο τεύχος, γίνεται ευρεία παρουσίαση της ημερίδας που διοργανώθηκε στη Βουλή με θέμα τη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων και της προαγωγής του προσυμπτωματικού ελέγχου μετά την πανδημία COVID 19, όπου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού το οποίο πήρε το όνομα της Φώφης Γεννηματά.

Το αφιέρωμα στην Φώφη Γεννηματά περιλαμβάνει τους σταθμούς της Φώφης Γεννηματά στην πολιτική, τους επικήδειους που εκφωνήθηκαν στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών, καθώς κι ένα πολιτικό πορτρέτο της στο οποίο καταγράφονται οι απόψεις της εκλιπούσας προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για μια σειρά από ζητήματα όπως τα εθνικά θέματα, η προοδευτική διακυβέρνηση, η ποιότητα της δημοκρατίας, ο ρόλος της νέας γενιάς τα εθνικά θέματα, η γυναικεία ισότητα, η μητρότητα, η οικογένεια, η μάχη με την αρρώστια κ.α. Επίσης υπάρχει μια μεγάλη ενότητα με τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα του Τύπου, καθώς και τις θέσεις και απόψεις που εξέφρασαν πολιτικοί σύντροφοί της και δημοσιογράφοι.

Στο ίδιος τεύχος παρουσιάζεται αναλυτικά το Κοινοβουλευτικό έργο, όπου συζητήθηκε:

– Το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

– Τις νέες διατάξεις που προβλέπονται για τους υποψήφιους οδηγούς οχημάτων και την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

– Τη συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή για τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στις πυρόπληκτες περιοχές.

– Τη συζήτηση για την «Περιφερειακή Ανάπτυξη μέσα από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων της ελληνικής οικονομίας» στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών κ.α.

Δείτε εδώ το ηλεκτρονικό περιοδικό της Βουλής «Επί του… Περιστυλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου