Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media….Στον «αέρα» η νέα πλατφόρμα happykidsradio. gr

PIAZZA MEDIA

Σε ιδιόκτητο στούντιο επί της Λεωφόρου Συγγρού αναμένεται να στεγαστεί το νέο μουσικό ραδιόφωνο της Alter Ego.

 

Η 7η «Happy traveller» σεζόν έρχεται στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου και εμείς ετοιμαζόμαστε για υπερατλαντικές πτήσεις, επισκέψεις σε άγνωστους και απομακρυσμένους προορισμούς, σε μικρές, αλλά πανέμορφες χώρες και συναρπαστικά ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Η Cosmote κέρδισε τον διαγωνισμό για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των τηλεπικοινωνιακών υποδομών του ΑΔΜΗΕ, με προϋπολογισμό ύψους16 εκατ. ευρώ. Η προμήθεια του τεχνολογικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί από τη Νokia.

 

Τα δικαιώματα σημαντικών ελληνικών παραγωγών απέκτησε η ΕΡΤ, καθώς εξασφάλισε 24 τίτλους από την εταιρεία Feelgood. Το κόστος απόκτησης για τις μεταδόσεις μέχρι και το τέλος του 2021 ανέρχεται στα 57.400 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Στον κατάλογο των 24 ελληνικών κινηματογραφικών ταινιών βρίσκονται τίτλοι όπως «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», «Αλπεις» και «Μικρά Αγγλία».

 

Στον «αέρα» βρίσκεται η νέα πλατφόρμα happykidsradio. gr, η οποία έχει στόχο την παραγωγή αυθεντικού υλικού όσον αφορά το concept, το περιεχόμενο, την εκφώνηση και τη μουσική.

 

H DPG Digital Media, αφουγκραζόμενη τη δυναμική άνοδο στην κατανάλωση audio περιεχομένου, εγκαινιάζει το podcastmedia.gr, με μότο «Θα τ’ ακούσεις όλα!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου