Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χαμός στα Κορφιάτικα Βραβεία Θεάτρου

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή στα Θεατρικά Κορφιάτικα Βραβεία 2020.

Ωστόσο, μια απουσία και μια αποχώρηση φαίνεται ότι προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αφού δύο ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου και ο Βασίλης Μπισμπίκης, πρωταγωνίστησαν διά της απουσίας τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», το Ειδικό Τιμητικό Βραβείο «Ζωή Λάσκαρη» θα πήγαινε στη Μαρία Κίτσου, για τους ρόλους της στις παραστάσεις «Για την Ελένη» και «Μάκβεθ».

 

Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν παρευρέθη στην εκδήλωση και τότε ο διοργανωτής, Δημήτρης Μουζακίτης, είπε επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου λείπει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού».

 

Προτείνει λοιπόν ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν στο χώρο και θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αμέσως αποχώρησε. Πολλοί είπαν ότι η κίνησή του ήταν αντίδραση στο βραβείο που δεν έδωσαν στη Μαρία Κιτσου, ωστόσο η επίσημη εκδοχή ήταν ότι του συνέβη κάτι έκτακτο.

 

Όταν τελικά, μετά από παρεμβάσεις τρίτων, το ζήτημα της βράβευσης της Μαρίας Κίτσου διευθετήθηκε και ο σκηνοθέτης της παράστασης «Για την Ελένη», Μάνος Καρατζογιάννης, παρέλαβε το βραβείο αντ’ αυτής, οι διοργανωτές αναζήτησαν τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως ο ηθοποιός είχε φύγει και το βραβείο του παρέλαβε άλλος.
«Έκανα το αυτονόητο, υπεύθυνα», δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Με αυτόν τον τρόπο ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ένα από τα βραβεία δεν θα απονεμόταν στη νικήτρια συνάδελφό του, Μαρία Κίτσου, επειδή δεν ήταν παρούσα λόγω υποχρεώσεων. Τελικά, ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης ανέλαβε να παραδώσει και στον Βασίλη Μπισμπίκη το δικό του βραβείο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου