Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανακοίνωση αδελφών Αθανασιάδου της Ναυτεμπορικής προκάλεσε το δημοσίευμα των Παραπολιτικών

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα του Secret, των Παραπολτικών του περασμένου Σαββάτου. έβγαλαν οι αδερφές Αθανασιάδου. Το δημοσίευμα αφορούσε το μέλλον της Ναυτεμπορικής και τις συζητήσεις για αυτό μεταξύ του Ιωάννη Φιλιππάκη και των αδερφών Αθανασιάδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

“Με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας Παραπολιτικά του Σαββάτου 24.10.2020 με τίτλο «Ο Φιλιππάκης διεκδικεί μαζί με τις Αθανασιάδου τη Ναυτεμπορική» θέλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

1. Ουδεμία συμφωνία υφίσταται ή επιδιώκεται να υπάρξει με τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη ή/και τις εταιρίες αυτού.

2. Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι η τιμαριοποίηση και η βίαιη εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Ναυτεμπορικής απομειώνει την προστιθέμενη αξία που έχει μια καθετοποιημένη εκδοτική επιχείρηση υπονομεύοντας τη βιωσιμότητα οποιουδήποτε σοβαρού εγχειρήματος.

3. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι γρήγορα θα ανακληθεί/εξαφανιστεί μια απόφαση όνειδος που ουδόλως έλαβε υπόψη της όχι μόνον τις δικές μας αιτιάσεις, αλλά και τη ρητή άρνηση του Ελληνικού Δημοσίου και του ΕΦΚΑ. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι σύντομα πρέπει να δημιουργηθούν εξειδικευμένα εμπορικά τμήματα στα δικαστήρια, με καταρτισμένους δικαστές που θα μπορούν να κατανοούν αριθμούς και ισοζύγια.

Αδελφές Αθανασιάδου”

 

Διαβάστε το δημοσίευμα του Secret των “Παραπολιτικών”

 

Ο Φιλιππάκης διεκδικεί µαζί µε τις Αθανασιάδου τη «Ναυτεµπορική»

 

Μπορεί ο μεγαλοεκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης να αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο, αυτό όμως δεν τον αποθαρρύνει από το να συνεχίζει την ανάπτυξη του ομίλου του. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, προσπαθεί να βρει φόρμουλα προκειμένου να «διακόψει» τη διαδικασία της ειδικής εκκαθάρισης.

 

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και ο νομικός σύμβουλος της «Ναυτεμπορικής», που προ ημερών βρέθηκε στον Αρειο Πάγο, διερευνώντας το ενδεχόμενο αναστολής με απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της απόφασης του Πρωτοδικείου αναφορικά με τη διαδικασία της ειδικής διαχείρισης.

 

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, η οικογένεια Αθανασιάδου έχει συμφωνήσει με τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Ιωάννη Φιλιππάκη, εφόσον καταφέρουν να ανακόψουν τη διαδικασία που «τρέχει», να καταθέσουν αυτομάτως πρόταση προς τις τράπεζες για την απόκτηση των σημάτων, αλλά και των περιουσιακών στοιχείων της εν λόγω επιχείρησης

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου