Απόψε, Δευτέρα 26 Μαΐου, στις 24:00 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τη Μαρίνα Σάττι. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια επιστρέφει στο στούντιο της εκπομπής ως Μαρίνα και μιλάει για την «Lola», που κατά κάποιο τρόπο είναι το alter ego της. Πώς αισθάνεται για την κριτική που δέχεται τον τελευταίο χρόνο; Αποφεύγει τελικά τους δημοσιογράφους; Γιατί δεν θέλει να σχολιάζει την επικαιρότητα;
Ποια περιστατικά, που έχουν συμβεί με εκπομπές, την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση; Τι συνέβη και σταμάτησε να είναι ένα φοβισμένο κορίτσι, που ντρεπόταν ακόμα και για το σώμα της; Στη συνέχεια, η Μαρίνα μιλάει για τις σπουδές της στη μουσική, την επαγγελματική της εξέλιξη, τα ρίσκα, τις υπερβάσεις και την υπομονή, που έχει κάνει για να έρθει πιο κοντά στους στόχους της.
Τι λέει για την Klavdia και πώς της φάνηκε η συμμετοχή της στην Eurovision; Υπήρξε ανταγωνισμός μεταξύ τους; Πώς ένιωσε για τη φετινή της εμφάνιση στον διαγωνισμό με το τραγούδι της Celine Dion; Ένιωθε τον κόσμο κοντά της; Τι γνώμη έχει για το αφήγημα ότι έκανε bullying στην τραγουδίστρια του Ισραήλ; Τέλος, δηλώνει χαρούμενη που μπορεί να αντιστέκεται σε ό,τι δεν της αρέσει και μπορεί να το εκφράζει με ελευθερία.
Η Μαρίνα τραγουδάει live το «Φοβάμαι», το τραγούδι που κλήθηκε να κάνει διασκευή από την πλατφόρμα του Spotify στην Στοκχόλμη, και ξαφνικά εμφανίζεται στο γραφείο του Γρηγόρη η «Lola» με το καυστικό της χιούμορ και τα κάνει όλα άνω κάτω!
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό «The 2Night Show» είναι και η Τζένη Καζάκου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Έρωτας». Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της Δώρας, που υποδύεται, εξηγεί γιατί είχε άγχος στην αρχή των γυρισμάτων και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει. Εξακολουθεί να πληρώνει το τίμημα του επιθέτου της; Πώς αντιμετώπισε τον «κακό ανταγωνισμό» στη δουλειά της;
Στη συνέχεια, αναφέρεται στον σεφ της καρδιάς της, τον σύντροφό της, και αποκαλύπτει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Τέλος, μιλάει με συγκίνηση για ένα περιστατικό που της συνέβη και πυροδότησε τα ψυχικά τραύματα, που δεν ήξερε ότι είχε. Η συνάντηση με τον Γρηγόρη κλείνει ευχάριστα, αφού η Τζένη παίζει «Ναι, Με Ακούτε;» και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.
Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
