Η Ελπίδα Ιακωβίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής. Η Κύπρια παρουσιάστρια, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, έδειξε στην κάμερα το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφός της, αποκαλύπτοντας ότι είναι «δίπετρο και ωραίο», τονίζοντας τη σημασία που έχει για εκείνη. Μιλώντας για τη σχέση της με τον Τζώνη, η Ελπίδα Ιακωβίδου περιέγραψε την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση που τους ενώνει, αλλά και τα επόμενα βήματα που σκέφτονται ως ζευγάρι. Αν και η σχέση τους είναι γεμάτη όμορφες στιγμές, η παρουσιάστρια τόνισε ότι με τον Τζώνη προσπαθούν πάντα να βρίσκουν ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και την προσωπική τους ζωή.
Επιπλέον, η Ελπίδα ρωτήθηκε για τον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, αλλά απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, εστιάζοντας περισσότερο στη δική της ζωή και τις μελλοντικές τους επιδιώξεις.
Η Ελπίδα Ιακωβίδου για τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα
Η Ελπίδα ανέφερε πως η σκέψη να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα είναι κάτι που υπήρξε, αλλά προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί περαιτέρω. «Το να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα είναι κι αυτό ένα σενάριο, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει περαιτέρω, θα δείξει. Σαν σκέψη υπάρχουν πολλά», δήλωσε η παρουσιάστρια. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Τζώνης ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο, αλλά όχι σε μόνιμη βάση. Τόνισε, επίσης, ότι όταν υπάρχει καλή θέληση και αγάπη, όλα γίνονται, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αγάπης στη ζωή τους.
Για τον Φειδία Παναγιώτου
Αναφερόμενη στον Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, η Ελπίδα ανέφερε ότι τον θεωρεί νέο και ότι δεν είναι κάτι που την ενθουσιάζει προσωπικά. «Είναι ένα νέο παιδί. Από την αρχή είπα να μην το πιάσουμε από το λαιμό και να δούμε τι θα γίνει», δήλωσε, εξηγώντας πως υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν της αρέσουν, όπως το γεγονός ότι ο Φειδίας Παναγιώτου πήγε στο Big Brother με την σύντροφό του. «Το γεγονός ότι έφερε την σύντροφό του στο Big Brother, δεν μου αρέσει ούτε μένα, από τη στιγμή που είναι Ευρωβουλευτής», πρόσθεσε.
Για τη σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη
Η Ελπίδα αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της με τον Τζώνη και το πρώτο βήμα που έκανε εκείνος. «Ο Τζώνης έκανε το πρώτο βήμα κι εκείνος ήταν που έκανε το πρώτο τηλεφώνημα. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος έφταιγε στον πρώτο τσακωμό, μπορεί κι εγώ», είπε, δείχνοντας τη φυσική αλληλεπίδραση και την αμοιβαία κατανόηση στη σχέση τους.
Το δαχτυλίδι και τα επόμενα βήματα
Αναφερόμενη στο περιβόητο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Τζώνης, η Ελπίδα αποκάλυψε ότι είναι δίπετρο και «πολύ ωραίο», τονίζοντας πως είναι «με πολλή αγάπη». «Αν γίνει το επόμενο βήμα, είμαι σίγουρη ότι θα χαρείτε με την χαρά μας. Άμα το ανακοινώσουμε και άμα γίνει», κατέληξε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας εξέλιξης στη σχέση τους.
