Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πόλεμος Τζανακοπουλου – Παππα για την επικοινωνία

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι από την στιγμή που ο Τσιπρας, αποφάσισε να απαλλαγεί από την καθημερινή συναναστροφή με τον Νίκο Παππα, ότι άρχισε ένας παρασκηνιακός «πόλεμος» ανάμεσα στον απερχόμενο υπουργό Επικρατειας και τον «ερχόμενο» Δημήτρη Τζανακοπουλο. Ο τελευταίος με το καλημέρα θέλησε να ελέγξει τον μηχανισμό του Μαξίμου στα media, γεγονός που ενόχλησε τον κ. Παππα, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο συγκεκριμένο πεδίο. Ο κ. Τζανακοπουλος προφανως μετά από συννενόηση με τον κ. Τσίπρα, προσπάθησε να ελέγξει -και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε- το σύστημα με τους καναλαρχες, τους εκδότες και τους δημοσιογράφους. Παράλληλα κράτησε αποστάσεις από τον κ. Παππα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το χθεσινό on camera άδειασμα που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να απαντήσει αν γνωρίζει τις σχέσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με τον δικηγόρο των off shore Αρτεμη Αρτεμίου. Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι η απάντηση που έδωσε ο κ. Τζανακοπουλος, ούτε τυχαία δεν ήταν, ούτε φυσικά έγινε χωρίς προηγουμένως να τον γνωρίζει ο πρωθυπουργός.

 

 

«Ψάξτε όσο θέλετε, δεν θα βρείτε τίποτε σε εμάς, πρακτικές ή πράξεις στις οποίες συνήθιζαν να επιδίδονται οι προηγούμενες κυβερνήσεις… Εγώ δεν γνωρίζω τη σχέση του κ. Παππά με τον κ. Αρτεμίου», απάντησε. (δείτε το βίντεο στο 32:50)

Αν δεν είναι μια… λεκτική βιασύνη του κυβερνητικού εκπροσώπου να κλείσει το θέμα τότε πρόκειται γι’ αυτό που όλοι λίγο – πολύ έχουν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό. Οτι δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου αποστασιοποιείται πλήρως από τον Νίκο Παππά, χρεώνοντάς του την υπόθεση Πετσίτη.

 

 

https://youtu.be/JQyBg9jfwCo

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου