Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Καταδίκη του Σ Καψώχα και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Παρά τις  μεγάλες προσπάθειες  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΣΗΕΑ αλλά και την ΕΡΤ (αλλά και όχι μόνον δημοσιογράφων), το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, έκρινε και πάλι «πειθαρχικά ελεγκτέο» τον  σχολιαστή της ΕΡΤ  Σ. Καψωχα, που είχε παρομοιάσει τον Πρόεδρο της ΝΔ Κ Μητσοτάκη με  Ιταλό θεωρητικό του φασισμού, γεγονός που είχε προκαλέσει και το εμπάργκο της ΝΔ στην κρατική τηλεόραση.  Ως γνωστόν ο  Καψωχας είχε κάνει ένσταση στην απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου που τον είχε διαγράψει οριστικά από τις τάξεις της ΕΣΗΕΑ.

 

Επιβαρυντικό γεγονός για τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ήταν ότι είχε επιτεθεί στους συναδέλφους του με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς μέσω των social media, ενώ είχε δηλώσει ότι «πετάξει την ταυτότητα του μέλους της ΕΣΗΕΑ», πράγμα βέβαια που ποτέ δεν έκανε επισήμως….  Ο κ Καψωχας  απαξίωσε να πάει να απολογηθεί στο ΠΠΣ , όπως έκανε και στο δευτεροβάθμιο συμβούλιο.

Το ΔΠΣ, δείχνοντας «μεγαλοψυχία» και πάρα τις τεράστιες πιέσεις από όλες τις πλευρές και την πίεση (ακόμα και μέσα στο συμβούλιο, σύμφωνα με πληροφορίες), καταδίκασε τον κ Καψωχα για τις ενέργειες του με επίπληξη που θα κοινοποιηθεί σε όλα τα ΜΜΕ και θα δημοσιοποιηθεί.

 

ΥΓ  Οι πληροφορίες του secretmedia λένε ότι ο κ Καψωχας  δεν είναι η πρώτη φορά που έχει «μπλεξίματα» με τα πειθαρχικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ.  Πριν χρόνια, λένε οι πληροφορίες , είχε καταδικαστεί και πάλι γιατί είχε πάει στο δικαστήριο μάρτυρας …υπέρ της εργοδοσίας  και κατά νεαρής  συναδέλφου του,-πρωην βοηθού του, που είχε απολυθεί από ημερήσια εφημερίδα….

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου