Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δάφνη Μπόκοτα: Απαντά για την παρουσίαση της Eurovision

Θα ακούσουμε ξανά τη Δάφνη Μπόκοτα στον σχολιασμό της Eurovision;

Τη Δάφνη Μπόκοτα εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος παραβρέθηκε σε ειδική εκδήλωση που έγινε για τη Eurovision από σωματεία και φανς του διαγωνισμού, όπου το παρών έδωσαν επίσης καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στον διαγωνισμό στο παρελθόν.

«Δεν γινόταν να λείπω από αυτή τη βραδιά, γιατί 18 χρόνια δεν είναι και λίγα. Δεν αποτινάσεται η Eurovision από πάνω μου. Παραμένει τόσο δυνατή όσο ήταν και όταν έκανα την παρουσίαση» δηλώνει η Δάφνη Μπόκοτα.

Για τις αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό τραγουδιού η παρουσιάστρια αναφέρει: «Συμφωνώ να ψηφίζει το κοινό στους ημιτελικούς. Εκεί δεν απευθύνεται; Ούτε φουλ επιτροπές, ούτε φουλ κοινό». Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο «τιμόνι» του σχολιασμού ξεκαθαρίζει: «Θα μπορούσα να επιστρέψω αν είχα μία πρόταση και με ενδιέφερε. Βαθμολογία δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να δώσω. Αν ήταν να έχω κάποιον ρόλο στην επιλογή του τραγουδιού, ευχαρίστως να το συζητούσα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα από το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, και έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου, ο Ηλίας Κόζας και ο Ισραηλίτης IMRI.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου