Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μάρθα Στιούαρτ: Θέλει να βγει ραντεβού με τον Πιτ Ντέιβιντσον – «Είναι πολύ χαριτωμένος»

H Μάρθα Στιούαρτ έχει εκδηλώσει πολλές φορές την αδυναμία της στους άνδρες και αυτή τη φορά, αναφέρθηκε σε κάποιον συγκεκριμένο.

Η 81χρονη επιχειρηματίας δήλωσε στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» πως αν της δινόταν η ευκαιρία, θα ήθελε να βγει με τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν.

Ο λόγος φυσικά, για τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος στα μάτια της Μάρθα Στιούαρτ είναι «ένας γλύκας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Αν και την κάνει να διστάζει λίγο το γεγονός ότι «έχει βγει με τόσες γυναίκες», όπως είπε, η ίδια τον θεωρεί πολύ χαριτωμένο και δεν θα έχανε με τίποτα την ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά.

«Δεν λέω ότι είναι κακό που έχει βγει με τόσες γυναίκες. Αντιθέτως, είναι καλό. Νομίζω πως είναι πολύ χαριτωμένος. Τον γνωρίζω», είπε η Μάρθα Στιούαρτ και εξήγησε στη Μπάριμορ πως είχε βρεθεί στην ίδια παρέα με τον Ντέιβιντσον και τον Τζάστιν Μπίμπερ.

 

 

«Είναι πιο τρυφερός από τον Μπίμπερ. Είναι καλός τύπος. Πολύ καλός. Και ξέρει πως… να μπαίνει και να βγαίνει», δήλωσε χιουμοριστικά η Στιούαρτ και τόνισε πως «τώρα που χώρισε με την Καρντάσιαν, είναι η ευκαιρία της να τον διεκδικήσει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου