Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Ευμορφιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο

6975089

Το ζευγάρι μίλησε για τον γάμο του με εμφανή συγκίνηση, ενώ δεν δίστασαν να εκφράσουν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, το απόγευμα της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο σύντροφός της μετρούν πέντε χρόνια κοινής πορείας, όμως η απόφασή της να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως τους οδήγησε στην απόφαση να παντρευτούν.

Το παρών στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους έδωσαν συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι πρώην συμπαίκτες της Αθηνάς Ευμορφιάδη στο Survivor, όπως η Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η Ελισάβετ Σπανού και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι νεόνυμφοι δεν παρέλειψαν να κάνουν μερικές δηλώσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η Αθηνά Ευμορφιάδη δήλωσε: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Ήρθαν όλα τα κορίτσια, ακόμα και η Βρισηίδα ήρθε από την Κάλυμνο. Με φέρανε νυφούλα οι φίλοι μου από το Survivor. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε. Με το καλό να έρθει και ένα παιδάκι στη ζωή μας».

Tον λόγο στη συνέχεια, πήρε ο Γιάννης Μαυροκορδάτος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Εννοείται πως θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η Αθηνά Ευμορφιάδη, είχε δηλώσει για τον Γιάννη Μαυροκορδάτο: «Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που με είδε μου είπε εγώ εσένα θα σε παντρευτώ. Ο γάμος μας κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε πρώτα την επιχείρησή μας».

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

IMG_3023
IMG_3011
IMG_3029
IMG_3024
IMG_3034
IMG_3036
IMG_3039
IMG_3004
IMG_3003_2
IMG_3010_2
IMG_3041
Ελισάβετ Σπανού
Ευριδικη_Παπαδοπουλου
Ευριδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηιδα_Ανδριωτου-Σπυρος_Μαρτικας
Βρισηίδα Ανδριώτου & Σπύρος Μάρτικας
IMG_3071__1_
Θανάσης Βισκαδουράκης & Κατερίνα Γιώτα με τον γιο τους

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου